Dispecerat: 0230 558 066 / 0756 500 679

Monitorizare

si Interventie

 

Asigurarea securitatii si accesului in diverse obiective.

 

DETALII

Monitorizare si

Interventie rapida.

 

Orice sistem de alarmare la efractie isi gaseste eficacitatea, atunci cand este "deservit" de un serviciu de monitorizare si interventie rapida sau paza umana.

 

 

Securitatea caminelor beneficiarilor nostri este asigurata si monitorizata atent zi si noapte, 24 ore pe zi, 365 zile pe an.

 

Echipaje de interventie sunt pregatite pentru a interveni rapid pentru inlaturarea oricarei amenintari. In ansamblurile de locuinte ce au sisteme comune de securitate si un acces controlat, agentii NGGS sunt mai mult decat un simplu paznic, sunt prietenul si vecinul mereu acsasa atent la tot ce se intampla si care raspunde la telefon, pentru orice solicitare, 24 ore pe zi, 365 zile pe an.

Fara ajutorul acestor servicii, sistemul de alarmare la efractie ramane un simplu dispozitiv de alarmare, neoferind decat posibilitati foarte limitate de prevenire a fenomenului infractional.

 

Pentru ca un sistem de alarmare sa fie monitorizat este necesar ca acesta sa fie conectat la un dispecerat de monitorizare. Societatea noastra garanteaza acoperirea daunelor produse din vina prestatorului cu o Polita de Asigurare în valoare de 70.000 EUR.

 

 

Protectie zona

rezidentiala.

 

Cu totii suntem preocupati de siguranta familiei si a caminului nostru. Prin angajatii sai, NGGS ofera servicii avansate de securitate fizica pentru orice tip de imobil de locuit.

 

Servicii de dispecerat.

 

Compania noastra asigura un serviciu de monitorizare permanenta, 24 de ore din 24, pe linie telefonica,  GSM ,GPRS al sistemelor electronice de securitate instalate, prin intermediul Statiei Centrale Digitale de Monitorizare , pe baza de abonament lunar.

 

Serviciul asigura:

 

Monitorizarea in timp real a semnalelor transmise de catre echipamentele de detectare si alarmare la efractie, panica, incendiu si urgenta medicala de catre Dispeceratul  NGGS;

 

Informarea si solicitarea fortelor de Politie, Pompieri, Serviciul Ambulanta si altele la solicitarea Beneficiarului - ( gaze, electricitate, drumuri,etc);

 

Interventia rapida prin echipaje mobile proprii in vederea solutionarii unor evenimente ( timp de reactiemaxim  7 minute de la declansarea alarmei );

 

Alertarea altor forte cu responsabilitati de securitate – politie, pompieri, ambulanta;

 

Monitorizarea permanenta a sistemului de alarmare la efractie si hold-up;

 

Monitorizare de la dispecerat la evenimentul inchis – deschis ;

 

Testarea periodica a puterii semnalului receptionat de la obiective;

 

Supravegherea din dispecerat a evenimentului de „ baterie scazuta” sau intrerupere a alimentarii cu energie ;

 

Anuntarea imediata a pompierilor in situatia de alarma la incendiu;

 

Anuntarea salvarii si / sau a medicului personal numit de beneficiar ;

 

Supravegherea si anuntarea la eveniment a emanatiilor de gaze;

 

La cerere raport lunar de evenimente sau lista completa a semnalelor transmise de catre sistemul de securitate monitorizat.

 

Despre noi

Viziunea companiei NG Grupul de Securitate doreste sa fie o companie furnizoare de servicii de securitate privata care sa traseze standarde, depasind asteptarile clientilor, angajatilor si actionarilor.

 

Suna acum!