COLEGIUL NATIONAL"DIMITRIE CANTEMIR" SUCEAVA SC. NG GRUPUL DE SECURITATE S.R.L colaboreaza cu COLEGIUL ECONOMIC DIMITRIE CANTEMIR SUCEAVA in domeniul asigurarii pazei, cu rezultate foarte bune, datorate profesionalismului si seriozitatii de care a dat dovada echipa operativa a acestei companii. Serviciile oferite de firma de paza ne-au ajutat de-a lungul timpului sa rezolvam problemele aparute, legate de paza perimetrului colegiului, supravegherea si controlul la punctul de acces in scoala, securitatea si integritatea elevilor si a personalului . S-a constatat un maxim de eficienta in colaborare s-a raspuns prompt din partea firmei de paza.
Intrucat compania NG GRUPUL DE SECURITATE SRL a tratat cu receptivitate si operativitate toate solicitarile noastre, ne determina sa putem recomanda si altor societati serviciile acestei companii. Director, Prof. Corneliu Romascu S.C. SERVUNION S.R.L. SUCEAVA Prin prezenta, dorim sa transmitem aprecierea noastra fata de reprezentantii NG GRUPUL DE SECURITATE atat agenti de paza, agenti de interventie si administrator, care in perioada de colaborare au efectuat servicii impecabile de paza pentru compania noastra. Abordarea cu seriozitate a atributiilor de serviciu si permanenata dorinta de imbunatatire a calitatii serviciilor de paza, au creat o relatie foarte eficienta, bazata pe o buna comunicare si pe profesionalism (cu mentiunea ca specificul activitatii companiei noastre presupune o si mai mare atentie si mai multe responsabilitati din partea reprezentantilor companiei de paza).
Recomandam tuturor societatilor ce necesita servicii de paza sa colaboreze cu compania NG GRUPUL DE SECURITATE pentru a obtine rezultate pe masura asteptarilor. Director, Palana Ionut S.C. MOLDSILVA S.A. SUCEAVA In perioada parcursa de la inceputul derularii contractului incheiat intre societatile noastre nu s-au inregistrat evenimente deosebite, activitatea de paza fiind foarte buna. Personalul care executa activitatea de paza este calificat, instruit si dotat corespunzator. Colaborarea dintre SC MOLDSILVA SA si SC NG GRUPUL DE SECURITATE SRL Suceava se desfasoara in cele mai bune conditii, neexistand probleme ce nu s-au putut rezolva pe cale amiabila. Drept pentru care recomandam SC NG GRUPUL DE SECURITATE SRL Suceava pentru a incheia contracte cu alti beneficiari. Director, Ing. Stoica Iuliana
Untitled Document

© 2014 NG Grupul de Securitate SRL - Toate drepturile sunt rezervate.