Suntem Preocupati de Siguranta ta.

Dispunem de sisteme de monitorizare 24/24 pentru a va tine in siguranta.

Compania —

Suntem o societate organizata pentru a se adapta la cerintele pietei de securitate, NG Grupul de Securitate are o vasta experienta in securitate de aproximativ 15 ani prin conducatorii acesteia, pragmatic si in trend cu cele mai avansate tehnici si tehnologii din domeniu.

NG Grupul de Securitate ofera in prezent servicii de incredere, inovatoare si adaptate oricarui client, permanent controlate si imbunatatite prin masurarea satisfactiei clientilor.

Misiunea companiei este sa fim principalul furnizor si integrator de solutii de securitate privata, prin calitatea serviciilor furnizate ai prin satisfactia clientilor. Sa ne dezvoltam permanent serviciile si sa ocupam locul I pe piata.

Valorile companiei

Ne raportam in permanenta la nevoile clientului, ii respectam intimitatea si libertatea, ii asiguram prin metodele cele mai potrivite linistea si siguranta, masurandu-i satisfactia.

Ne respectam promisiunile, angajamentele, reglementarile, clientii, partenerii si angajatii, pentru ca la randul nostru sa fim respectati.

Integritatea este principiul care caracterizeaza toate serviciile societatii NG Grupul de Securitate si pentru care clientii si partenerii nostri au incredere in noi.

Legalitatea: respectam compania daca respectam fidel legile si reglementarile in domeniu, autoritatile statului si colaboram institutional cu acestea pentru mentinerea starii generale de legalitate.

Performanta este competitia cu noi insine si cu cele mai inalte standarde in domeniu care stau la baza dezvoltarii companiei noastre.

Echipa: impartasim aceleasi experiente, aceleasi provocari si aceleasi succese, castigam doar impreuna pentru ca avem incredere in noi.

Responsabilitatea fata de resurse o constientizam ca o afacere sanatoasa si un loc de munca bun care presupune cheltuieli responsabile si eficiente. Accesibilitatea pe care dorim sa o promovam este serviciul accesibil oricarui client pentru ca securitatea nu mai este o necesitate de lux, ci una stringenta.

"

Cele mai recente pareri.

Ce spun clientii nostri!

"Serviciile oferite de firma NGGS ne-au ajutat de-a lungul timpului sa rezolvam problemele aparute."

Director, Prof. Corneliu Romascu

COLEGIUL NATIONAL"DIMITRIE CANTEMIR" SUCEAVA

"Recomandam tuturor societatilor ce necesita servicii de paza sa colaboreze cu compania NGGS."

Director, Palana Ionut

S.C. SERVUNION S.R.L. SUCEAVA

"In perioada parcursa de la inceputul derularii contractului incheiat intre societatile noastre, activitatea de paza a fost foarte buna."

Director, Ing. Stoica Iuliana

S.C. MOLDSILVA S.A. SUCEAVA