Sari la conținut

Monitorizare si Interventie

Asigurarea securitatii si accesului in diverse obiective.

Monitorizare si Interventie rapida.

Orice sistem de alarmare la efractie isi gaseste eficacitatea, atunci cand este „deservit” de un serviciu de monitorizare si interventie rapida sau paza umana.

Securitatea caminelor beneficiarilor nostri este asigurata si monitorizata atent zi si noapte, 24 ore pe zi, 365 zile pe an.

Echipaje de interventie sunt pregatite pentru a interveni rapid pentru inlaturarea oricarei amenintari. In ansamblurile de locuinte ce au sisteme comune de securitate si un acces controlat, agentii NGGS sunt mai mult decat un simplu paznic, sunt prietenul si vecinul mereu acsasa atent la tot ce se intampla si care raspunde la telefon, pentru orice solicitare, 24 ore pe zi, 365 zile pe an.

Fara ajutorul acestor servicii, sistemul de alarmare la efractie ramane un simplu dispozitiv de alarmare, neoferind decat posibilitati foarte limitate de prevenire a fenomenului infractional.

Pentru ca un sistem de alarmare sa fie monitorizat este necesar ca acesta sa fie conectat la un dispecerat de monitorizare. Societatea noastra garanteaza acoperirea daunelor produse din vina prestatorului cu o Polita de Asigurare în valoare de 70.000 EUR.

Protectie zona rezidentiala.

Cu totii suntem preocupati de siguranta familiei si a caminului nostru. Prin angajatii sai, NGGS ofera servicii avansate de securitate fizica pentru orice tip de imobil de locuit.

Experienta de peste 15 ani.

NG Grupul de Securitate ofera in prezent servicii de incredere, inovatoare si adaptate oricarui client, permanent controlate si imbunatatite prin masurarea satisfactiei clientilor.

Servicii de dispecerat.

Compania noastra asigura un serviciu de monitorizare permanenta, 24 de ore din 24, pe linie telefonica, GSM ,GPRS al sistemelor electronice de securitate instalate, prin intermediul Statiei Centrale Digitale de Monitorizare , pe baza de abonament lunar.

Serviciul asigura:

Monitorizarea in timp real a semnalelor transmise de catre echipamentele de detectare si alarmare la efractie, panica, incendiu si urgenta medicala de catre Dispeceratul NGGS;

Informarea si solicitarea fortelor de Politie, Pompieri, Serviciul Ambulanta si altele la solicitarea Beneficiarului – ( gaze, electricitate, drumuri,etc);

Interventia rapida prin echipaje mobile proprii in vederea solutionarii unor evenimente ( timp de reactiemaxim 7 minute de la declansarea alarmei );

Alertarea altor forte cu responsabilitati de securitate – politie, pompieri, ambulanta;

Monitorizarea permanenta a sistemului de alarmare la efractie si hold-up;

Monitorizare de la dispecerat la evenimentul inchis – deschis ;

Testarea periodica a puterii semnalului receptionat de la obiective;

Supravegherea din dispecerat a evenimentului de „ baterie scazuta” sau intrerupere a alimentarii cu energie ;

Anuntarea imediata a pompierilor in situatia de alarma la incendiu;

Anuntarea salvarii si / sau a medicului personal numit de beneficiar ;

Supravegherea si anuntarea la eveniment a emanatiilor de gaze;

La cerere raport lunar de evenimente sau lista completa a semnalelor transmise de catre sistemul de securitate monitorizat.

Call Now ButtonNGGS SECURITY
×

Te rugăm sa faci click pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a vorbi pe WhatsApp.

×