Dispecerat: 0230 558 066 / 0756 500 679

Securitate

Evenimente

 

Garda de corp.

 

DETALII

Garda de corp, prezenta discreta si scut uman la nevoie.

 

Partenerul de nadejde al oricarei persoane asupra careia planeaza o amenintare de securitate. Alegerea agentilor care efectueaza acest tip de serviciu este extrem de riguroasa, luandu-se in calcul o pregatire fizica deosebita, o cultura generala buna, prezenta fizica plăcuta, precum si alte aptitudini specifice.

 

Asigurare securitate si acces pentru evenimente publice.

 

Rezultatele excelente in acest domeniu au facut ca din ce in ce mai multi organizatori de evenimente mari si foarte mari sa apeleze la serviciile NGGS.

 

Angajatii direct implicati in prestarea serviciilor de paza si securitate, sunt calificati pentru aceasta activitate in conformitate cu legislatia romana in vigoare, NGGS preocupandu-se de instruirea periodica si continua a acestora. Suportul logistic si managerial pentru intreaga activitate este asigurat de angajati pregatiti si cu experienta in domeniu.

 

 

 

Despre noi

Viziunea companiei NG Grupul de Securitate doreste sa fie o companie furnizoare de servicii de securitate privata care sa traseze standarde, depasind asteptarile clientilor, angajatilor si actionarilor.

 

Suna acum!