Sari la conținut

Securitate Evenimente

Garda de corp.

Garda de corp, prezenta discreta si scut uman la nevoie.

Partenerul de nadejde al oricarei persoane asupra careia planeaza o amenintare de securitate. Alegerea agentilor care efectueaza acest tip de serviciu este extrem de riguroasa, luandu-se in calcul o pregatire fizica deosebita, o cultura generala buna, prezenta fizica plăcuta, precum si alte aptitudini specifice. Asigurare securitate si acces pentru evenimente publice.

Rezultatele excelente in acest domeniu au facut ca din ce in ce mai multi organizatori de evenimente mari si foarte mari sa apeleze la serviciile NGGS.

Angajatii direct implicati in prestarea serviciilor de paza si securitate, sunt calificati pentru aceasta activitate in conformitate cu legislatia romana in vigoare, NGGS preocupandu-se de instruirea periodica si continua a acestora. Suportul logistic si managerial pentru intreaga activitate este asigurat de angajati pregatiti si cu experienta in domeniu.

Experienta de peste 15 ani.

NG Grupul de Securitate ofera in prezent servicii de incredere, inovatoare si adaptate oricarui client, permanent controlate si imbunatatite prin masurarea satisfactiei clientilor.
Call Now ButtonNGGS SECURITY
×

Te rugăm sa faci click pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a vorbi pe WhatsApp.

×