Sistemul de Securitate este Util?

Un sistem de securitate este într-adevăr util dacă este conectat la un dispecerat.

Iar, prin prisma numărului mare de obiective monitorizate şi a cererilor de sisteme de securitate cât mai performante, Departamentul Tehnic al NGGS este în permanenţă preocupat să testeze şi să ofere soluţii viabile, integrate, la preţuri optime!

„Un sistem de securitate neconectat la un dispecerat care să-i monitorizeze funcţionalitatea permanent, este un sistem pe care vă cheltuiţi banii în van, fiind foarte uşor de sabotat de infractori. Sistemul de securitate monitorizat trimite continuu semnal către dispecerat, iar în momentul în care intervine o alarmă, un echipaj de intervenţie specializat se deplasează în timp record către proprietatea afectată, pentru a verifica sursa alarmării, a bloca infractorii şi a solicita intervenţia Poliţiei, dacă este cazul.

Mai mult decât atât, o companie puternică de securitate se verifică şi prin zonele de acoperire cu maşini de intervenţie pe care le are: cu cât acoperirea este mai largă, iar maşinile de intervenţie sunt mai multe, cu atât timpii de intervenţie scad, iar echipajul de agenţi va ajunge mai rapid la locul alarmei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *