Sari la conținut

Agenții de interventie NGGS folosesc o noua „arma“ împotriva celor agresivi.

Pentru a evita incidente controversate, agenţii de la NGGS Suceava au fost dotaţi cu camere de filmare, asemănătoare celor folosite de poliţia din Anglia.

Deocamdată, o bodycam. Dacă acesta va avea succes, dispozitivele de filmat vor fi date la toate grupele de interventie de la NGGS.

Camerele au capacitatea de a stoca filmarea pe un card de memorie. Cei 64 gb sunt suficienţi pentru ca bodycam-ul să filmeze timp de 8 ore, în format HD.Cu o definiție îmbunătățită „adevărată” de 1080p, captarea audio și video HD este mult superioară tuturor celorlalte camere de pe piață.

„Am implementat nişte măsuri de siguranţă. Am creat un sistem în care nici măcar cel care a filmat nu poate să vadă înregistrarea. Camerele sunt capsulate, agentii nu pot umbla la ele. Au un sistem de protecţie, dacă încerci să o loghezi la un calculator, nu va funcţiona. Dispozitivele sunt descărcate de un specialist, care codifică imaginile şi le stochează pe un server destinat special acestor camere. Dacă imaginile nu sunt folosite – nu face nimeni plângere, după  terminarea serviciului daca nu sunt evenimente imaginile vor fi şterse“,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonNGGS SECURITY
×

Te rugăm sa faci click pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a vorbi pe WhatsApp.

×