Sari la conținut

Știai?

În conformitate cu prevederile legii 333/2003 privind paza obiectivelor, a bunurilor si valorilor; 295/2004 privind armele si munitiile; 319/2006 privind sanatatea în munca; 182/2002 privind protectia informatiilor clasificate; 535/2004 privind terorismul; 4/2008 privind securitatea si siguranta în arenele sportive, precum si HG 1010/2004, HG 522/2006, societatea NGGS SECURITY va ofera urmatoarele servicii de specialitate:

1. CONSULTANTA pentru identificarea solutiilor optime privind paza si protectia unor obiective, analiza de risc, stabilirea dispozitivului de paza a unor societati interesate si instruirea specifica, teoretica si practica a personalului cu astfel de atributii.

2. ASISTENTA de specialitate în redactarea planului de paza (atributie care potrivit legii nr. 333/2003 revine beneficiarului) si sustinerea acestuia în vederea aprobarii de catre autoritati. În cadrul asistentei de specialitate oferite, un element important îl constituie elaborarea de comun acord cu dumneavoastra a unui program de paza si protectie, conceput exclusiv pentru a raspunde necesitatilor concrete ale societatii dumneavoastra în acest domeniu.

3. MONITORIZARE ELECTRONICA a unor obiective si interventie rapida în caz de alarma de efractie, panica, incendiu, e.t.c. Societatea dispune de dispecerate moderne care functioneaza pe baza liniilor telefonice fixe sau mobile, de patrule de interventie rapida si de sisteme de supraveghere ultramoderne.

4. PAZA cu agenti autorizati de organele abilitate si specializati pentru astfel de servicii. Agentii de paza ai societatii NGGS SECURITY urmeaza cursurile de formare profesionala în meseria de agent paza în cadrul centrului de pregatire al societatii noastre . Agentii de paza sunt echipati cu uniforme în functie de anotimp, având insemne distinctive, au în dotare tonfa, spray lacrimogen, telefoane celulare, statii de emisie-receptie si în functie de obiectivul pazit pot avea dotari suplimentare cum ar fi: pistol cu gaz sau glont, electrosoc, binoclu, masina, e.t.c. În functie de necesitati agentii de paza pot efectua serviciul în incinta sau în afara obiectivului, în punctele care pot fi considerate penetrabile la risc. Conform instructiunilor dumneavoastra, agentii de paza pot verifica autovehiculele care solicita accesul în obiectivele societatii si încarcatura acestora. Agentii de paza sunt instruiti ca în cazul producerii unor calamitati naturale sau incendii sa actioneze alaturi de personalul beneficiarului pentru protectia persoanelor si bunurilor avute în perimetrul obiectivului.

5. PROTECTIA arenelor sportive conform legii 4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive. În situatia în care societatea dumneavoastra organizeaza receptii, concerte, diferite festivitati, manifestari de orice fel sau alte evenimente, agenti specializati pot asigura sediile unde au loc acestea si pot monitoriza accesul participantilor si a vehiculelor. Delegatii straini ai societatii dumneavoastra pot fi insotiti la obiectivele din tara de catre agentii firmei NGGS care vor asigura securitatea persoanelor si bunurilor acestora.

6. ÎNSOTIRE SI TRANSPORT DE VALORI SAU SUBSTANTE PERICULOASE: Societatea noastra poate asigura însotirea transporturilor de valori si de substante periculoase, dar în acelasi timp poate pune la dispozitia societatilor interesate si masini pentru trasnportul acestora.

7. GARDA DE CORP: NGGS SECURITY  poate asigura celor care solicita agenti specializati în arte martiale, în arme de foc si arme albe pe post de bodyguarzi. Acestia sunt instruiti pentru a putea rezolva situatiile limita care apar în timpul activitatii lor si sa asigure discretie absoluta.

8. La cererea beneficiarului se poate adopta orice alta solutie.

Activitatea NGGS SECURITY se poate derula pe întreg teritoriul României si în strainatate, asigurându-va:
– Maxima seriozitate
– Profesionalism
– Confidentialitate si discretie absoluta.

Valoarea serviciilor oferite de NGGS SECURITY este negociabila în functie de importanta obiectivului, de responsabilitatile ce revin prestatorului, de marimea si durata contractului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonNGGS SECURITY
×

Te rugăm sa faci click pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a vorbi pe WhatsApp.

×